ضرورت طراحی لباس

ضرورت طراحی لباس یکی از مهم ترین مواردی است که همواره ذهن هنرمندان این عرصه را به خود مشغول کرده است. به عبارت دیگر، ضرورت طراحی لباس به اهمیت هویت بخشی پوشش بر می گردد؛ چراکه لباس، به عنوان یکی از عناصر بصری فرهنگی، زبان گویای تاریخ هر ملت و کشوری می باشد. از این رو، فعالان عرصه پوشاک موظفند با اشراف به ویژگی های قومی و آیینی حاکم، به طراحی لباس بپردازند. یکی دیگر از دلایل ضرورت طراحی لباس به اهمیت نقش تعیین کننده طراح در کار تولید انبوه پوشاک مربوط می شود. به عبارت دیگر، در دیدگاه کلان، هنر طراحی لباس، در جایگاه صنعت پوشاک می تواند خودنمایی کند. بنابراین، می توان گفت که ضرورت طراحی لباس امری است غیر قابل انکار که به عنوان گام نخست برای تولید پوشاک باکیفیت می بایست درنظر گرفته شود.

ضرورت طراحی لباس

ضرورت طراحی لباس جدید

اگرچه مد مقوله ای زودگذر و پویاست؛ با این وجود، بازار برخی از لباس ها هرگز از رونق نمی افتد. به عنوان مثال، کت و شلوار و کت و دامن یکی از پرکاربردترین مدل های لباس است؛ که از سال ۱۹۴۷ میلادی تاکنون مورد استقبال قرار گرفته است. نکته قابل توجه در این میان اینکه، ضرورت طراحی لباس متناسب با ویژگی های مکانی و زمانی امری اجتناب ناپذیر است. درواقع، به همین دلیل است که علیرغم وجود طرح های قدیمی محبوب، همچنان شاهد تولد سبک های مختلف پوشش و مد هستیم. شاید جالب باشد که بدانید ترکیب طرح های قدیمی با استایل های جدید نیز یکی از کارهایی است که به عنوان طراحی لباس محبوب طراحان لباس می باشد. بنابراین، می توان گفت که ضرورت طراحی لباس امری موقتی نیست و تا زمانی که انسانی متولد می شود؛ ضرورت طراحی لباس نیز جایگاه خود را حفظ می کند.

طراحی لباسانواع سبک لباس

تنوع دیدگاه ها در طراحی لباس موجب زایش مفهوم جدیدی در صنعت پوشاک شد که تحت عنوان سبک لباس مورد توجه قرار گرفت. به عبارت دیگر، اهداف مختلفی همچون تجاری سازی ایده ها و یا برندسازی، موجب شد تا طراحان جوان به خلق سبک های مختلف لباس دست بزنند. پیر گاردین، مارک جاکوبز، الکساندر مک کویین، تام فورد و جیانی ورساچه از جمله کسانی بودند که طراحی لباس را با رویکرد علمی مورد توجه قرار دادند؛ و با طراحی لباس های منحصر به فرد، نام خود را در صنعت طراحی پوشاک مستدام کردند. هرکدام از این طراحان، با خلق طرح های جدید و یا ایجاد تغییرات اساسی در طرح های موجود، مولد سبک های مختلف لباس شدند؛ سبک هایی که امروزه هرکدام طرفداران مخصوص به خود را دارد. در ادامه این مقاله به معرفی چند نمونه از سبک های لباس می پردازیم.

لباس اسپرتسبک ساده و اسپورت

از پرطرفدارترین سبک های لباس است که طرفداران زیادی دارد. راحتی و زیبایی این نمونه از سبک لباس باعث شده است که اکثر هنرمندان و فعالان عرصه های اجتماعی از آن پیروی کنند. آزادی در انتخاب رنگ مورد نظر، استفاده از شلوار جین و عدم استفاده از کفش های پاشنه بلند از بارزترین ویژگی های تیپ اسپرت زنانه است. آقایان نیز از این سبک لباس پوشیدن لذت می برند و با استفاده از شلوار جین یا کتان و کفش های کتانی مردانه از این سبک پیروی می کنند. انتخاب عطر متناسب با فصل نیز از آیتم هایی است که در تیپ اسپورت به آن توجه می شود.

لباس سیک هنری

سبک هنری

یکی از سبک هایی است که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است. این سبک از لباس پوشیدن بیشتر توسط کسانی که ذائقه هنری دارند پیگیری می شود. به عبارت دیگر، کافی است کمی خلاقیت را چاشنی لباس مورد نظر خود کرده و از هارمونی ایجاد شده لذت ببرید. طرفداران سبک هنری بیشتر طرفدار لباس های دست دوز هستند و تا حد امکان از سری دوزی ها خرید نمی کنند. همچنین، علاقه ای به استفاده از الیاف مصنوعی ندارند و ترجیحاً پارچه هایی را انتخاب می کنند که ریشه در طبیعت داشته باشد.

gym cloth

سبک ورزشی

شاید اینگونه فکر کنید که سبک ورزشی برای باشگاه ها و اغلب توسط ورزشکاران برای انجام فعالیتهایی ورزشی در ورزشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه طرز فکر شما صحیح است اما کامل نیست؛ به عبارت دیگر، سبک ورزشی یکی از محبوب ترین سبک های لباس پوشیدن است که افراد مختلف از آن استقبال می کنند. لگ های ورزشی، کوله های ورزشی، کفش های کتانی و … از مواردی است که سبک ورزشی را مورد پسند همه کرده است. درواقع، می توان گفت که راحتی در لباس های ورزشی باعث می شود که انتخاب مناسبی برای انجام فعالیتهای روزمره باشند.

floral clothsسبک فلورال

طرح های گلدار و پر نقش و نگار بهترین تعریفی است که برای معرفی این سبک از لباس می توان بیان کرد. به عبارت دیگر، فراوانی رنگ های شاد و متنوع از ویژگی های اصلی در سبک فلورال است. به همین دلیل، هرگز از مد نیفتاده و هر ساله در فهرست منتخب طراحان لباس قرار می گیرد. طراحان معمولاً این طرز لباس پوشیدن را برای فصل بهار و تابستان پیشنهاد می دهند. البته اگر می خواهید در این لباس ها شیک به نظر برسید، از آرایش های غلیظ پرهیز کنید. همچنین، بهتر است در سبک فلورال، بخشی از لباس خود را ساده انتخاب کنید.

پوشاک مردانه کلاسیکاستایل کلاسیک

این نحوه لباس پوشیدن نیز طرفداران زیادی دارد. مشخصه اصلی این سبک از لباس پوشیدن استفاده از رنگ های خنثی است. رنگهایی همچون خاکستری، سرمه ای، مشکی، سفید و یا کرم، در استایل کلاسیک زیاد استفاده می شود. جنس پارچه ها نیز در این سبک اهمیت فوق العاده ای دارد؛ معمولاً ابریشم، پنبه و پشم از پرکاربردترین الیافی هستند که برای تهیه لباس های سبک کلاسیک استفاده می شوند. مشخصه دیگر در این سبک، فیت بودن دقیق لباس است. این موضوع باعث می شود که لباس از جذابیت بیشتری برخوردار باشد. بنا به مشخصات گفته شده این سبک بیشتر توسط افراد بالای ۳۰ سال انتخاب می شود.

, , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست